EtiketeArabia Saudite

Bota

Arabia Saudite vazhdon të hapë kinema

Një tjetër firmë në Arabinë Saudite ka fituar lejen për të ndërtuar salla kinemash. Ministria e Kulturës dhe Informacionit e Arabisë Saudite njoftoi se...

Bota

Arrestohen të tjerë princër sauditë

Një faqe lajmesh në Arabinë Saudite raporton se 11 princër janë arrestuar dhe do të gjykohen për organizimin e një proteste në një nga pallatet mbretërore dhe...

Opinion

Abu Trump al-Amriki

I zënë ngushtë në shtëpi në një luftë “bëje ose vdis” (ose “gjueti shtrigash”) kundër fraksioneve të fuqishme të Shtetit të Thellë, Presidenti Tramp, në...

OPINIONE