EtiketeFan Noli

Opinion

Noli dhe gjysma tjetër e tij!

Nga: Petro Prodani Noli ka qene nje “pene e madhe” ! Shkrimet e tij me kane terhequr qe ne moshe te re. Bile dhe sot, here pas here, i rilexoj disa...

Historia Kultura Shqiperia

Si u bë prift Fan Noli

Shkruan Xhaferr Sadiku Në fillim të shekullit XX-ë, u rrit në mënyrë të ndjeshme numri i emigrantëve shqiptarë në SHBA. Për të majtur kontaktet me atdheun dhe...

OPINIONE