Etiketefëmijë

Bota

Viziton varrin e vet pas 20 vitesh!

Matthew Whitaker është jashtëzakonisht me fat që sot është i gjallë dhe për jetën e tij i detyrohet Azita Milanian, e cila e gjeti atë të varrosur gjallë në...

Bota

Fëmijë pa fëmijëri

Në çdo katër fëmijë në botë një është i privuar nga fëmijëria. Kështu konkludohet ne raportin e fundit te publikuar nga “Save the Children”, pikërisht në 1...