EtiketeJemen

Bota

Vriten 5 britanikë në Jemen

Lëvizja popullore jemenase Ansarullah njoftoi se në përleshjet mes ushtrisë së Jemenit dhe komiteteve popullore me mercenarët sauditë në provincën Nexhran në...

Bota

Tragjedia e Jemenit pasqyrohet në mure

Artistja nga Jemeni, Hayfa Sebya, është duke i rezistuar luftës dhe rrënimeve nëpërmjet artit. Me vizatimet e saj ajo në mure tregon tragjedinë e përjetuar nga...

Opinion

Abu Trump al-Amriki

I zënë ngushtë në shtëpi në një luftë “bëje ose vdis” (ose “gjueti shtrigash”) kundër fraksioneve të fuqishme të Shtetit të Thellë, Presidenti Tramp, në...

Bota Opinion

Kriza e Jemenit: Made in USA

Kriza në Jemen, në një masë jo të vogël, është bërë nga vendet e SHBA-së dhe të NATO-s, shpjegon historiani Gerald Horne. Si kurrë më parë, politika e jashtme...

OPINIONE