Etiketekisha

Rajoni

Greqia drejt neutralitetit fetar

Qeveria greke dhe Kisha janë duke përmbyllur një marrëveshje kornizë që do të rregullojë marrëdhëniet mes tyre si ato të karakterit politik ashtu edhe...

Historia Kultura Shqiperia

Si u bë prift Fan Noli

Shkruan Xhaferr Sadiku Në fillim të shekullit XX-ë, u rrit në mënyrë të ndjeshme numri i emigrantëve shqiptarë në SHBA. Për të majtur kontaktet me atdheun dhe...

Bota

Rreziku i madh për Egjiptin

Krimet e kryera së fundmi, nga përbindëshat e ISIS-it në Egjipt, kundër ky kishave në qytetin e Tantës dhe të Aleksandrisë në “Të Dielën e Palmave”, duke vënë...