EtiketeXhafer Sadiku

Historia Opinion

ESAD PASHË TOPTANI DHE ÇAMËRIA

Nga Xhafer Sadiku Kreu i PDIU-ë kritikoi ashpër ministrin e Jashtëm, për marrëveshjen me Greqinë, duke bërë edhe një deklaratë, ku theksonte: “ Shoqata Çamëria...

Opinion

Luftë klase e kazanit të corbës

Nga Xhafer Sadiku Midis atyre që me te drejte e këshillojnë Bashën për të reformuar formacionin politik që ai drejton, nuk mungojnë as pinjollët e kriminelëve...