Bota Islamofobi

Terroristët e PKK- së me flamuj Izraelit në duar protestojnë kundër Turqisë në kryeqytetin e Holandës

Një grupim i papërfillshëm njërzish janë mbledhur në një nga sheshet e Amsterdamit, kryeqytetin e Holandës për të protestuar kundër Turqisë dhe solidarizuar me popullin kurd, pa e pasur haberin fare për atë që po ndodh në lidhje me operacionin “Burimi i Paqes” të Turqisë që synon çlirimin e zonave të pushtuara nga terroristët në veri të Sirisë.

Në foton e siguruar nga ky aktivitet duket qartë flamujt Izraelitë nga ku mund të kuptojnë edhe se kush i ka organizuar këta njërëz përn të protestuar kundër Turqisë, sheti që ka bërë dhe po bën zullumet më të mëdha në botë, Izraeli.

Një ironi therëse me këtë aktivitet të organizuar ka bërë edhe faqja “Mbështetësit e Drejtësisë” e cila e nxjerr lakuriq këtë që terroristët e quajnë protestë.

Statusi i faqes “Mbështetësit e Drejtësisë”

“Në kryeqytetin e Holandës, terroristet e PKK/PJD’së protestojnë Turqinë.
Me leckët (paqavrat) e tyre dhe flamurin Izraelite.
Kuptojeni tani, se qentë e kujt janë këta!”

/Gazetaimpakt/

OPINIONE

INTERVISTA