Islamofobi

Turkofobi Alon Ben-Meir: Erdogani ndërton xhami për të kryer axhendën e tij politike

Turkofobi Alon Ben-Meir sulmon vazhdimisht presidentin e Turqisë Erdoganin. Kësaj here për një pikë të nxehtë që të gjithë islamofobët e Kosovës, Shqipërisë dhe jo vetëm kanë shkruar dhe nxjerr urrejtjen që kanë ndaj islamit.

Ndërtimi i xhamisë së Kosovës I ka shqetësuar tej masa deri në krahasimin e investimeve që po bëhen në Serbi.

Islamofobi e ka quajtur diktator Erdoganin dhe ka thënë që politikanët e Kosovës janë të lidhur drejtëpërdrejt me veprimet e tij tinzare.

Ja statusi i plotë i Alon Ben-Meir

Kosova ishte vendi i parë me orientim perëndimor që deportoi shtetasit turq në duart e Erdoganit. Prandaj nuk është për t’u habitur që Kosova e ka lejuar këtë diktator brutal të ndërtojë xhaminë më të madhe të Ballkanit në qendër të Prishtinës. Mjerisht, liderët e Kosovës janë të lidhur drejtpërdrejt me Erdogan, dhe ky tiran mizor po ndërton xhami jo për hir të muslimanëve, por thjesht për të shërbyer axhendën e tij politike./gazetaimpakt

OPINIONE

INTERVISTA