Bota

44 emigrantë ndalohen në Turqi në tentativë për kalim ilegal drejt Europës

 

44 emigrantë, të cilët u përpoqën të kalojnë ilegalisht kufirin në afërsi të provincës perëndimore Kirklareli në Turqi u ndaluan pranë urës Kofcaz.

Xhandarmëria turke zbuloi një grup njerëzish, të cilët ishin përgatitur që nëpërmjet rrugëve ilegale të kalojnë në Europë

 Ata u kapën pranë urës Kofcaz, nga ku kishin planifikuar të kalojnë në Bullgari.

Emigrantët e kapur ishin nga Afganistani, Pakistani, Irani, Iraku dhe ata iu dorëzuan Qendrës lokale për kthimin e të huajve.

Burimi: Anadolly Agency

OPINIONE