Bota

Amerikanët nuk pajtohen me politikat e Trump kundër Iranit

Rezultatet e një sondazhi të ri tregojnë se më shumë se 40 për qind e amerikanëve janë kundër politikave të presidentit amerikan kundër Iranit.

Sondazhi i kryer nga Fox News tregon se 44 % e qytetarëve amerikanë nuk pranojnë politikat e presidentit amerikan Donald Trump kundër Iranit. Sipas rezultatit të këtij sondazhi, 43 % i pranojnë politikat e Trump kundër Iranit dhe 13 % janë përgjigjur me “nuk e di”. Rezultatet e këtij sondazhi janë publikuar me 27 prill 2017./ PT