Bota

Biseda Çavsoglu-Stoltenberg, në fokus Samiti i NATO-s

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu), bisedoi me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg.

Sipas informacioneve të marra nga burimet diplomatike turke, mësohet se Çavushollu dhe Stoltenberg zhvilluar një bisedë telefonike.

Në qendër të bisedës kanë qenë përgatitjet në lidhje me samitin e NATO-s, që do të zhvillohet muajin e ardhshëm në Angli.trt