Emisioni IMPAKT Opinion

Bomba e Bejrutit dhe konflikti greko-turk ne Mesdhe

Olsi Jazexhi dhe Gjergji Thanasi diskutojne mbi shperthimin e Bejrutit te dates 4 gusht 2020 si pasoje e te cilit u shkaterruar porti i Bejrutit. Diskutohet nese shperthimi ishte si pasoje e ndonje sulmi izraelit apo e ndonje aksidenti.

Me pas diskutohet per konfliktin turk dhe greko-egjiptian per kontrollimin e Detit Mesdhe.

OPINIONE