KategoriOpinion

Opinion

Rreziku i rënies së fasadës

FATOS LUBONJA “Qeveria teknike është kusht i patjetërsueshëm për të garantuar zgjedhje të lira dhe të ndershme dhe për t’i hapur rrugë zbatimit të...

Opinion Rajoni Shqiperia

Tifozeri fetare

Nga Doan Dani* Një mori studimesh ndërkombëtare raportojnë për larminë e abuzimeve me liritë fetare në Greqi, që shfaqen në diskriminimet më banale...