Rajoni

Greqi: Komunistët bllokojnë kontingjentin shqiptar të NATO-s

Anëtarët e Partisë Komuniste, duke protestuar kundër intervenimit të NATO-së në shtetet tjera, bllokuan të premten një konvoj prej 20 automjetesh dhe autobus të kontingjentit shqiptar në NATO, në punktin Polimilos, te vendi Kozani në veri të Greqisë.

Kontingjenti i Shqipërisë ishte dashur t’i bashkëngjitej forcave tjera të NATO-së, të cilët do të marrin pjesë në Rumani, në ushtrimet ushtarake “Kërcimi i zjarrtë”.