Shqiperia

I thotë ambasadorit të OSBE-së: “Të të vijë turp”, arrestohet studentja!

Ana Azizaj është marrë nga policia në mes të natës vetëm për ti bërë presion për atë që mazhoranca po e quan “kërcënim” ndaj diplomatit.

Një grup të rinjsh shkuan të shtunën në pallatin ku banon ambasadori Bernd Borchardt, Me duartrokitje dhe në kor në anglisht ata lëshuan parullën: Borchardt turp për ju! Po ashtu, parulla u shkrua edhe në hollin e pallatit!

Tani sapo eshte shoqeruar per ne polici Ana Azizaj, studente! Dora e saj shkroi ate parrulle qe te gjithe shqiptaret e kane thene me goje, mendje dhe zemer per kete palaço si Borchardt! Ky palaçoo dhe te gjithe ata qe mendojne qe mund te trembin rinine me veprime banditeske te tilla e trembin do ju behet “ferra, Brahim” nga shoket e shoqet e saj.
Plehra!
Ajo eshte nje vajze e shkelqyer, studente ekselente, trime, kurajoze.
Ajo eshte ne fakt nje shembull si duhen te jene te rinjte sot. Pa komplekse, te vendosur ne rrugen e tyre, luftetare te demokracise!
Jam me ty Ana Azizaj!/ D. Kaba