Bota

Kongresistja amerikane: Pornografia fajtore për vrasjet me armë nëpër shkolla

Një Kongresiste republikane nga Tenesi ka fajësuar pornografinë – si dhe një sërë çështjesh të tjera kulturore – për të shtënat me armë në shkollat amerikane.

Diane Black, e cila po kandidon për guvernator të Tennessee, i bëri këto komente duke folur për një grup pastorësh gjatë një “seance dëgjimore” kohët e fundit, sipas HuffPost.

Komenti në lidhje me pornografinë erdhi pasi Black mendonte se çfarë po i shtynte disa fëmijë në skajet e tilla të dhunshme.

“Çfarë i bën ata të bëjnë këtë?. Si një infermiere, unë kthehem në shkaqet rrënjësore”, tha ajo.

Më pas ajo renditi disa nga këto shkaqe rrënjësore, duke përfshirë pornografinë, si dhe “përkeqësimin e familjes” dhe dhunën në filma.

“Pornografia, është në dispozicion, është në dispozicion në raft kur ju ecni në dyqan ushqimore. E gjithë kjo është në dispozicion pa udhëzime prindërore. Dhe unë mendoj se kjo është një pjesë e madhe e shkakut rrënjësor.