Rajoni

Maqedonia bëhet me qeveri të re, Zoran Zaev kryeministër

Qeveria e re e Maqedonisë është votuar me 62 pro, 44 kundër dhe 5 abstenime.
Qeveria e udhëhequr nga Zoran Zaev është votuar pas fjalimit të mandatarit për kryeministër të qeverisë, që siç e tha ai, do të jetë qeveri e shpresës.

Shqiptarët do të përfaqësohen me nëntë ministra. Gjashtë janë propozuar nga BDI-ja, dy nga Aleanca për shqiptarët dhe një nga LSDM-ja.

OPINIONE