Shqiperia

Mësoi se kishte koronavirus pas aksidentit, merren masa te Spitali i Traumës

Një pacient ka rezultuar pozitiv me Covid-19, ndërsa merrte shërbim në Spitalin e Traumës. Lajmi është pohuar nga specialistja pranë ISHP-së Marjeta Dervishi, në përgjigje të interesin të medias.

“Pacienti vjen pas një aksidenti në qytetin e Durrësit. Menjëherë pas konfirmimit, ky pacient është transferuar në spitalin Covid-1 në spitalin Infektiv. Janë marrë të gjitha masat, sipas protokolleve përkatëse, për parandalimin e infeksionit në Spitalin e Traumës” – tha Dervishi.

Sa është numri i  mjekëve dhe infermierëve të infektuar?
Deri më tani janë raportuar gjithsej 48 mjekë dhe infermierë me Covid-19./tpz

OPINIONE