Shqiperia

Momenti kur Rama tregon se Tahiri e ka të ndaluar të lëvizë jashtë Shqipërisë

Largimi sot drejt Gjermanisë i Saimir Tahirit ngre shumë pikëpyetje mbi hetimet ndaj tij, ndonësë është thënë që ky udhëtim është për çështje familjare.

Disa javë më parë te ‘Zonë e Lirë’, kryeministri Edi Rama ishte shprehur se një ndër kërkesat që PS i plotësoi Prokurorisë së Krimeve të Rënda, përveç kontrollit të banesës dhe vijimit të hetimeve, ishte edhe ndalimi i lëizjes jashtë vendit.

Por sot me ikjen jashtë shtetit të Tahirit, kjo kërkesë e organit të akuzës është shkelur. Shihni më poshtë videon kur Rama shprehet për ndalimin e lëvizjes së Tahirit jashtë Shqipërie.