Shqiperia

Monika Kryemadhi: Edi Rama nuk i ka dashur fëmijët e tij!

Pasi e ka quajtur të çmendur dhe të sëmurë mendor, Monika Kryemadhi ka vazhduar me etiketimet ndaj Edi Ramës edhe në parlament. E pyetur nga gazetarët për një koment për emrin e Arta Markut si prokurore e përgjithshme, Kryemadhi tha se opozita ka dalë të protestojë sot “për të gjithë fëmijët e Shqipërise, sepse Edi Rama është një i çmendur që nuk ka dashur fëmijët e tij, e jo më të dojë fëmijët e Shqipërisë”.

OPINIONE