Bota

Rusia shkatërron mijëra bastione të terroristëve në Siri

Ministri e mbrojtjes e Rusisë njoftoi shkatërrimin e mijëra bastioneve të grupeve terroriste në Siri.

Krasnaja Zuizda, shtyp i ministrisë së mbrojtjes së Rusisë njoftoi se avionë rusë vetëm brenda një jave kanë shkatërruar 100 bastione të terroristëve në Siri. Për shkatërrimin e këtyre bastioneve, avionët rusë kanë kryer 360 fluturime, prej të cilave 140 ishin fluturimi zbulimi dhe 190 me bombardime./ PT

OPINIONE