Shqiperia

Saimir Tahiri dhe Jaeld Çela dërgojnë vendimin për rekurs në Gjykatën e Lartë

Saimir Tahiri dhe Jaeld Çela dërgojnë vendimin për rekurs në Gjykatën e lartë kundër vendimit të Apelit.

Tahiri dhe Çela u dënuan nga Gjykata e Krīmeve të Rënda për shpërdorim detyre.

Ndërkohë Gjykata e Posaçme e Apelit vendosi të kthente dosjen për rigjykim në shkallën e parë.

Sakaq ish-ministri është në akuzë për trafik narkotikësh në kuadër të grupit krīminal./tpz

OPINIONE

INTERVISTA