Rajoni

Serbia me aeroplan të lodhur, i rrëzohet edhe një tjetër sot

Një avion ushtarak ka përfunduar në arat e një fshati të qytetit serb Kovacica.

Akoma nuk është dhënë ndonjë informatë zyrtare, mirëpo nga fotografitë dhe rrëfimet e njerëzve pranë, konfirmohet rrëzimi i avionit.

“Isha në shtëpi kur motori i avionit u mbyll dhe pashë dy pilotë të katapultuar. Një krater mund të shihet gjithashtu në vend”, ka thënë dëshmitari D. B. nga Kovaçica.

 Mësohet se ndihmat e shpejta janë nisur drejtë Kovacicës, ndonëse nuk raportohet për të lënduar. Dëshmitarët thonë se kanë parë dy pilotë teksa janë katapultuar.
Kovacic, vendi ku ra avioni është një qytet që gjendet 27 kilometra nga Pancevo dhe 38 kilometra nga kryeqyteti serb, Beogradi

OPINIONE