Shqiperia

Skandal në urbanin me pasagjerë! VIDEO

Që të ndodhin skena të nxehta në sy të publikut, në mes të rrugës dhe ambienteve të tjera në qytet, nuk është më çudi.

Rastet në Tiranë kanë qenë të shumta, e veçanërisht gjatë temperaturave të nxehta, që njerëzve u lëvizin hormonet dhe nuk e kontrollojnë dot veten. Por një rast skandaloz është shënuar në një autobus të transportit publik në kryeqytet. Shoferi i cili e ka  të ndaluar për të folur në telefon, për të folur me pasagjerët apo konsumuar cigare, ka bërë një gjest të paprecedentë. Jo vetëm një veprim aspak etik, por edhe që vë në rrezik jetën e pasagjerëve me shpërqendrime të tilla. Shoferi është filmuar nga një pasagjer, teksa mban pranë vetes një vajzë të re, të cilës i merr dorën duke e vendosur në organin e tij gjenital. E gjitha kjo ndodh teksa autobusi është në lëvizje në itinerarin e caktuar për qarkullim në Tiranë. Ndërkohë vërehen edhe disa situata të rrezikshme pasi shihet që shoferi i bie shpesh borisë. Fillimisht për të shmangur rrezikun pranë tij, por më tej edhe të kthyer në lojë, pasi është vetë vajza pranë tij që ngjitet me shoferin dhe i bie borisë.

Urbani është i linjës Institut-Uzina e Autotraktorëve.

Vajza i flet shoferit, çka nuk lejohet dhe më pas i prek organin gjenital, veprim që lehtësisht mund ta shpërqendrojë drejtuesin e mjetit, i cili për asnjë moment nuk bën rezistencë për të penguar vajzën duke ditur që ishte në timon.

Video nga JOQ