Islamofobi Opinion

Skocezi nxit dhe armatos të krishterët kundër Islamit në Ballkan

Skocezi Jim Dowson para pak kohësh ka dërguar një kontigjent të madh të jelekëve anti-plumb dhe pajisje taktike tek serbët e veriut të Kosovës.

Ai këtë po e bënë në emër të mbrojtjes së krishtërimit nga terroristët islamik.

Këtë e zbuloi një hulumtim i gazetarëve të BBC-së.

Por, këtë raportim skocezi e quajti të turpshëm, ndonëse e pranoi se ka dërguar jelekët anti-plumb dhe pajisjet taktike tek serbët.

Dowson, themelues i organizatës djathtiste “Britain First” mohoi se po ngre tensionet në Ballkan me furnizimin e grupeve të krishterë me pajisje paramilitare.

 

 

 

 

OPINIONE