Ehsan Bidi, Maryam Rajavi dhe Top Channeli e Sander Lleshaj si megafone te nje kulti terrorist

Ne videon me siper Dr. Olsi Jazexhi flet per sagen e Ehsan Bidit, nje azilant iranian i cili ka ardhur ne Shqiperi qe ne vitin 2013. Duke qene kritik dhe demaskues i kultit te MEK-ut Ehsani eshte sulmuar egersisht nga xhihadistet e MEK-ut. Ata e kane shpallur agjent iranian dhe per kete kane marre mbeshtetjen e katolikut Sander Lleshaj i cili ka vene ne sherbim te Maryam Rajavit te gjithe strukturen policore dhe ushtarake te Shqiperise. Nen akuzat e rreme te Maryam Rajavit, komandantes se xhihadit muxhahedin, Ehsan Bidit i eshte hequr azili politik dhe me pas eshte burgosur per nje vit ne Qendren e Karrecit ne Durres. Me date 12 gusht 2020 Ehsan Bidi mbaroi nje vit burg si refugjat i paligjshme – pasi Sander Lleshaj i hoqi letrat e azilit. Por me insistimin e komandes xhihadiste te Manzes, Maryam Rajavi i ka kerkuar Sander Lleshajt qe te deportoj Ehsanin nga Shqiperia

Duke qene se anje vend nuk ka pranuar te strehoj Ehsanin ne date 13 gusht 2020 policia shqiptare e ka hedhur Ehsanin ne kufirin greko – shqiptar:

https://iran-interlink.org/wordpress/ehsan-bidi-victim-of-mek-and-albanian-government-collusion/

Ky akt anti-ligjor dhe klandestin i Sander Lleshajt ka cuar Shqiperine ne nje konflikt diplomatik me Greqine dhe Bashkimin Evropian. E vene ne sherbim te armates muxhahedine, Shqiperia e Sander Lleshajt dhe Edi Rames po sillet si nje shtet muxhahedin.

Ne sherbim te MEK-ut eshte vene edhe televizioni Top Channel i cili publikon traktet me lajme te rreme te MEK-ut kunder Ehsan Bidit:

Dëbohet nga Shqipëria agjenti sekret i Iranit, Ehsan Bidi

Maryam Rajavi nga nje xhihadiste dhe vrasese, tanime eshte bere udheheqesja supreme e Ben Blushit, Edi Rames, Altin Krekes dhe gjithe shtetit shqiptar.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne