Shqiperia

Qytetarët e Sarandës revoltohen, kroçera madhështore ndalon dhe dhe i zbraz…

Ditën e sotme në Sarandë, ka ndaluar kroçeri “MSC Poesia”.

Teksa mendohej se kjo do të sillte shumë pushues dhe shumë fitime për qytetetin, ndodhi komplet e kundërta. Sipas dëshmitarëve, kjo krocer, ndaloi në ujrat e Sarandës, zbarzi ujërat e zeza drejt e në det, pa pyetur nëse shumë pranë saj pushojnë qytetarët e tjerë që vizitojnë këtë zonë.

Të acaruar dhe tepër të irrituar, disa prej tyre kanë sjellë pamjet e turpshme pranë JOQ.al.
“Po u dërgoj një video që tregon se si kroçera MSC POESIA derdh mbetjet e saj të neveritshme në breg të Sarandës, pak para se të largohej. Pamja është akoma dhe më e shëmtuar nga sa duket në video. A duhet të mbajë dikush përgjegjësi për këtë?”, – shkruan një prej mesazhdërguesve.

 

krocere