KategoriOpinion

Historia Opinion

Epoka e predikuesve

Nga Gerdi Demneri Çdo bashkësi fetare ka lulëzuar në sajë të kultivimit të besimtarëve prej Profetëve të dërguar tek ata. Instrumenti kryesor që kanë...

Opinion

Skenaret e perplasjeve politike

ALFRED CAKO Sigurisht qe kur ka disa skenare, do te thote qe ka pasiguri ne analize mbi te ardhmen. Kuptohet se lufta reale tek ne eshte de facto mes...

Bota Opinion

Kriza e Jemenit: Made in USA

Kriza në Jemen, në një masë jo të vogël, është bërë nga vendet e SHBA-së dhe të NATO-s, shpjegon historiani Gerald Horne. Si kurrë më parë, politika...

Opinion

Çfarë po mendon Xhon Mekein?

Michael Rubin Senatori Xhon Mekein e ka bërë guximin dhe qartësinë morale një shtyllë të karrierës së tij politike. Ai ka qenë i hapur në avokimin e...