Emisioni IMPAKT Opinion

Gledis Nano: misioni i pamundur i antiterrorit shqiptar versus ‘grupit armiqesor koronavirus’

Ne videon me siper Dr. Olsi Jazexhi dhe lektor Gjergji Thanasi analizojne sulmin qe antiterrori qe drejtohet nga spiuni Gledis Nano kane organizuar mediatikisht ne ditet e fundit kunder Olsit dhe 9 personave te tjere te cilet akuzohen si perhapes paniku dhe deklaratash te gabuara kunder koronavirusit. Flitet per sulmin e organizuar nga televizioni Top Channel me kryeredaktor Altin Kreken dhe drejtues Ben Blushin.

Olsi Jazexhi tregon prezencen e tij ne prokurori, antiterror dhe kerkesen e tij – si kryetar i shpallur nga antiterrori i ‘grupit armiqesor koronavirus’ per tu perballur ligjerisht me zbirrot e antiterrorit ne gjykate. Flitet per rezistencen islamike kunder regjimit te koronavirusit, sesi besimtaret muslimane kane nisur te hapin xhamite ne kundershtim me urdherat e kryesise gyleniste te Komunitetit Musliman dhe diktatin e Edi Rames, dhe kane nisur qe ti luten Allahut qe ti shpetoje shqiptaret nga Edi Rama dhe koronavirusi.

Gjergji Thanasi analizon sjelljen e Edi Rames dhe mundesine e perdorimit nga ana e tij e antiterrorit per ti dhene fund protestave dhe debateve demokratike ne Shqiperi, te cilat kundershtojne Edi Ramen dhe regjimin totalitar te koronavirusit. Thanasi predikon revoltat e shqiptareve kunder regjimit kleptokratik te Rames dhe e keshillon kryeministrin qe te ndryshoje sjelljen e tij me shqiptaret.

Analizohet edhe marredhenia e antiterrorit te Gledis Nanos me organizaten ish-terroriste te muxhahedineve iraniane, udheheqesen e tyre plake Maryam Rajavi dhe mundesine qe pas sulmit mediatik kunder Dr. Olsit dhe miqve te tij mund te jene xhihadistet iraniane.

OPINIONE