Opinion Video

Sorayah Abdollahi i lutet qeverise shqiptare qe ta lejoje te takoje djalin e saj Emir Aslan Hasanzadeh qe mbahet si xhihadist ne Manze

Ne videon me siper Sorayah Abdollahi, nje nene iraniane te ciles Maryam Rajavi dhe xhihadistet e MEK-ut i kane marre djalin qe nga viti 2002 i lutet qeverise shqiptare qe ta lejoje te takoje djalin e saj. Djali i saj Emir Aslan Hasanzadeh mbahet si xhihadist ne Manze. MEK-u nuk e lejon te komunikoje me mamane e tij dhe e mban si xhihadist te radikalizuar.

Sorayah qe qan me lot ne sy tregon tragjedine e djalit te saj, dhe lutet e kerkon ndihme qe ta cliroje birin e saj nga kampi i Maryam Rajavit ne Manze.