Stuhia Al-Aksa

Dilema e Netanyahut

Nga Dr Khaled Qaddoumi* Izraeli dhe SHBA-ja dëshmuan një stuhi të paparashikuara politike pas 213 ditëve të Përmbytjes së Al Aksa-se kur Hamasi miratoi propozimin

Read More