Shqiperia

Rama takon Soros në Londër, “Lali” gati t’i hajë kokën. Zgjedhjet lokale shtyhen në çast të fundit…

RAMA ME GEORGE & ALEX SOROS SOT TAKIM URGJENT NË LONDËR: Propozimi i Soros për Ramën:
Ikën Rama vjen Veliaj, Zgjedhjet Lokale shtyhen në çast të funit në Shtator, dhe ato Parlamentare në 2020 me pretekstin e Reformës Zgjedhore që synon Proporcionalin Kombëtar të Hapur! Drejtësia mbetet në duart e Soros!!!

Denoncim nga Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë:

5 PIKAT E SKENARIT SOROS:
❶ Ikën Rama ❷ Vjen Veliaj Kryeministër,
❸ Zgjedhjet Lokale shtyhen në Shtator,
❹ Zgjedhjet Parlamentare shtyhen për në 2020 (për të shmangur Dekretin e Presidentit për Zgjedhje të parakohshme në Shtator), me pretekstin e
❺ Reformë Zgjedhore: për realizimin e Sistemit Proporcional Kombëtar me Lista të Hapura.

Skenari i ri zgjidh problemin kryesor të Soros përballë Vrimës së Zezë që u hapi Presidenti me dekrete dhe sdms me rrezikun e shpërndarjes së Parlamentit për shkak të krizës kushtetuese dhe numrit të deputetëve duke provokuar Zgjedhje të Parakohshme Parlamentare bashkë me ato lokalet në Shtator duke djegur postin Kryeministror të trashëgimtarit lokal të Soros Veliaj dhe humbjen e mundshme të Rilindjes:

TEMA E TAKIMIT:
Si t’a shpëtojmë Veliajn Kryeministër Trashëgimtar pas prishjes së Skenarit prej Dekreteve të Metës:
Zgjedhje Lokale i shtyjmë në Shtator, Rama ikën me pretekst për zgjidhjen e krizës së Dekreteve dhe Audiopërgjimeve, Kryeministër do vendoset nga Parlamenti Erion Veliaj duke ndërruar gjithë kabinetin qeveritar dhe duke risjellë një pjesë të ministrave që ikën në Dhejtor dhe duke shtuar G99shat dhe me pretekstin e Reformës Zgjedhore (për të vendosur Sistemin Proporcional Kombëtar me Lista të Hapura) Zgjedhjet Parlamentare do shtyhen për në 2020!
Kështu shpëtojmë Veliajn dhe Rilindjen nga Zgjedhjet e Parakohshme dhe bëjmë gati edhe 2 partitë e reja të Soros që të thithin elektoratin e pakënaqur.
Prokuroria ndërprejt rrugës ngadalë hetimin fake për “paratë ruse” të Lulit dhe kshu Oligarkia Sorosiane sundon përgjithmonë!

Info mbi Axhendën dhe aktorët:
Vendi i takimit Le Méridien Piccadilly, Londër.

Kujtojmë se Edi Rama ndodhet në Londër (bashkë me Majlinda Bregu dhe Kryeministren e Serbisë) në një takim ku as George Soros dhe as Alexander Soros nuk janë pjesë e folësve të planifikuar ndërkohë George & Alex Soros janë nisur dje me urgjencë me aeroplanin e tyre privat.

Thirrësja e takimit është @Valerie Hopkins, një krijesë dhe një ndër njerëzit më të afërt të vetë George Soros, ish staf i BIRN të Soros dhe aktualisht staff i Mother Jones të Soros, e cila 2 ditë më parë publikoi një shkrim (krejtësisht fake news) në Financial Times duke lavdëruar aq shumë arritjet në Shqipëri të Reformës Soros në Drejtësi sa po kërkonte që të aplikohej në të gjithë Europën, mbështetur edhe nga lavdërimet stafit të Soros: Afrim Krasniqi, ndërkohë që askund nuk thuhej nga përfaqësuesit e PDsë se Reforma ishte pjellë e Soros! Po ashtu lavdërohej pa masë Erion Veliaj si Nr 2 i PS dhe krahu i djathtë i Ramës ndërsa për mos hapjen e negociatave e kishin fajin protestat. Ky shkrim nuk u denoncuar nga Opozita pavarësisht reklamimit të madh të mediave të Soros në Tiranë!

Linke verifikuese:
Aktiviteti: në Londër: https://live.ft.com/Events/2019/FT-Western-Balkans-Forum

Konfirmi i vizitës së Edi Rama në Londër: https://twitter.com/ediramaal/status/1140598949797093376

Konfirmi i vizitës së George & Alex Soros në Londër:
https://www.instagram.com/p/ByyOq5Rl7dL/

Shkrimi i porositur i Soros në FT nga Valerie Hopkins për suksesin e Reformën Soros në Drejtësi që duhet të përhapet si model reformëash në të gjitë Europën: https://www.ft.com/content/229a8600-8dd5-11e9-a1c1-51bf8f989972

Na ndiqni gjatë ditës për hollësirat e reja nga terreni ?

Fotografia e Për Shqipërinë

burimi: /standard